Viva Beauty „Secret of Serenity” нощен крем I 401

Viva Beauty „Secret of Serenity” нощен крем 

Копринено мек и глезещ нощен крем едновременно регенерира и подхранва кожата. Ценни инградиенти като еделвайс, матриксил 3000 и коензим Q10 поддържат естествения възстановителен процес и осигурява защита на кожата. Пантенол, екстракт от зелен чай и кокосово масло оптимизират процеса на регенерацията, интензивно овлажняват, поддържат естествения хидробаланс и помагат да се възстанови вече увредената кожа. Цените нощни часове се използват за по-доброто възстановяване на епидермиса.  

Начин на използване: кремът се нанася вечер на чиста кожа на лицето, шията и деколтето.

 Активни съставки: матриксил 3000 е патентована пента-пептидна молекула с микроколаген, който при редовна употреба драматично намалява повърхността, обема и плътността на бръчките. Матриксил 3000 увеличава синтеза на еластина, който е необходим за възстановяване на  eпидермиса, предотвратява появата на новите бръчки, увеличава и укрепва тонуса на кожата. Резултати от множеството проучвания от различни лаборатории, показват, че матриксил 3000 един от най-ефикасни пептиди. Клиничните проучвания доказват ,че след 1 месец кожата изглежда с 2 години по-млада, а фото-стареенето се задържа за около 5,5 години. След 2 мес. Матриксил намалява дълбочината на бръчките на 45% и оказва видим лифтинг ефект. Той е признат за най-добрия стимулатор на тургура и еластичността на кожата. 

Еделвайс намалява бръчките и предотвратява образуването на нови. Намалява преждевременното стареене на кожата. Стимулира обновяването на клетките. Подобрява хидратацията и еластичността на кожата, предпазва колагеновите влакна и запазва тяхната структура. Силата на високопланинското цвете, в комбинация с нискомолекулния колаген, проникващ на дълбоко в кожата на ниво дерма превръщат серията в истински натурален елексир за подмладяване и озаряване.  

Коензим Q10 е основен участник в активиране на енергия в клетките. Q10 е силен антиоксидант. Това значи, че притежава способността да неутрализира вредните свободни радикали, които са основен фактор на стареенето. Предимството на коензим Q10 е, че представлява сравнително малка молекула, която може лесно да проникне във всяка клетка на кожата.  

Свойства: 

  • Забавя появата на бръчки. 
  • Предпазва кожата от фактори като замърсяването и вредните слънчеви лъчи. 
  • Стимулира регенерацията на клетките. 
  • Прави кожата видимо по-здрава и еластична. 

Пантенолът е активна съставка, която подобрява състоянието на кожата и косата. Това  е една от най-важните съставки на всеки козметичен продукт. Той прониква през външния слой на кожата и запазва естествената влага, стимулира растежа на клетките и регенерацията. Ускорява синтеза на липиди и протеини. Действа успокояващо при възпаления и кожни проблеми. 

Екстракт от зелен чай  предотвратява стареенето на клетъчните мембрани, като намалява вредното въздействие на свободните радикали.Стимулира тялото да използва мазнините като енергиен източник. Зеленият чай ускорява метаболизма, като увеличава нивата на мозъчния химикал норепинефрин. Също така подобрява състоянието на чревната флора и очите, предпазва кожата от вредните ултравиолетови лъчи. 

Кокосово масло е чудесен вариант за грижа за кожата. То подобрява хидратацията й, а доказаното противовъзпалително действие спасява от неприятните симптоми на дерматити и акне. Системното прилагане на кокосово масло овладява локалните инфекции. Много от топ ефектите на кокосовото масло се дължат на антиоксидантите, които съдържа: те стабилизират здравето на клетъчните мембрани, подобряват клетъчното хранене и това забавя стареенето на тъканите. 

Артикул: I 401 / 50ml.


Viva Beauty „Secret of Serenity” нощен крем I 401

  • Марка: INTRACOSMED
  • Модел: I 401
  • Наличност: В наличност
  • 71.66лв.
Dermatologically tested
GMP certified
Nickel tested
Not tested on animals
Parabens free
Swiss made