Здравословно хранене

Здравословно хранене

Фирма ВИВАСАН предлага нови, нискокалорични продукти, които са специално разработени за здравословно хранене. Това са супи, сосове и подправки, които съдържат всички необходими за организма витамини и минерали, като освен това имат изискан вкус. Употребявани сами по себе си, или в съчетание с други продукти за «здравословно хранене», те осигуряват на организма необходимата енергия, не се трансформират в мазнини, позволяват Ви да се избавите от излишното тегло и да съхраните стройната си фигура. Всички тези продукти, вегетариански или лакто-вегетариански, не съдържат глутен* (освен супите VITALITY), което позволява включването им в диетична храна, а така също и в порциона на вегетарианци и страдащи от алергии.
Благодарение на тези продукти, се нормализира функционирането на храносмилателната система, щитовидната жлеза, оптимизира се праносмилането, стимулира се имунитета, предотвратява се развитието на нездрава микрофлора в червата. Новите продукти OSWALD/VIVASAN са елементи от здравословното хранене и ще Ви помогнат да се почувствате по-добре.
Освен това , могат да бъдат приготвяни бързо, и с тях може лесно и просто да се приготви изискано блюдо. Те са дълготрайни и в удобна опаковка, за да може да ги вземете в командировка , на вилата и др.