Карта за отстъпки

Имате възможност да закупите  швейцарски продукти по-евтино, като се регистрирате в компанията ВИВАСАН и да получите безплатнa карта за отстъпки.

С нея, можете да станете представител на фирма ВИВАСАН както и закупите 100% натурални етерични масла, висококачествени козметични продукти, хранителни добавки и други продукти за здраве и красота на ниски цени.

Какво е необходимо, за да получите картата за отстъпки? Какво представлява и как действа картата за отстъпки?

Картата за отстъпки ВИВАСАН може да бъде издадена при поръчка на пет продукта по цени на дребно.

За да поръчате и получите картата за отстъпки е достатъчно да попълнете формата за контакт или на тел. 0879111665;0878472811. Ще получите регистрационен номер, който се вписва в картата и  ви дава право да купувате всички продукти ВИВАСАН с 23% отстъпка, да се възползвате от седмични акции и много бонус отстъпки, в което и да е представителство на фирма ВИВАСАН. След като се издаде, картата за отстъпки може да ви бъде  доставена заедно с поръчаните продукти до адреса, който посочите. Тя е с неограничен срок. Не се изискват данни от лична карта, необходимо е само да попълните вашите имена, града и адреса, на който живеете. Както и информация за контакти: имейл и телефон за връзка. Всички закупени от вас продукти, ще бъдат включени в компютърната система  на ВИВАСАН, и в зависимост от обема на покупките си, ще ви се натрупва бонус - награда в %. Това е част от вашия  личен акаунт. Тази сума се състои не само от личните ви покупки, но също така и на покупките на тези, които са поканени от вас като редовни клиенти или дистрибутори. Ако лицето е регистрирано от вас,след това с общия обем на покупките си, вие получавате месечна отстъпка от 4 до 21 %. Този доход е по сметката ви автоматично след регистрация на всяка покупка направена в някой от офисите на компанията ВИВАСАН. Ако желаете, винаги може да се информирате за състоянието на Вашата сметка или от разстояние /чрез интернет/, или в офис на фирма ВИВАСАН.

 Какво ще получите :

1.Безплатен Вивасан каталог

2. Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

3. Безплатни съвети за избора и използването на продуктите

4. Отстъпки до 30 %

5. Допълнителни месечни бонуси от 4% -21%


По този начин имате няколко възможности:-
- Покупка на продукти от компанията на значително по-ниски цени
- Ставате пълноправен представител Vivasan
- Ще имате достъп до актуални промоции, отстъпки, подаръци

Специална оферта:
Всеки, който закупи пет продукта, с една поръчка, получава подарък: Кремчета  с етерични масла от 15ml.
- При първа поръчка на стойност от 139.50 лв. / 75 CH/, получавате подарък два крема: Вива Актив и крем Чаено дърво от 15 мл.
- При първа поръчка на стойност от 167.40 лв./ 90 CHF/ , получавате подарък четири крема: Вива Актив, крем Чаено дърво, крем Мащерка и Билков крем за крака от 15 мл.
- При първа поръчка на стойност от 204.60 лв./ 110 CHF/  , получавате подарък шест крема: Вива Актив, крем Чаено дърво, крем Мащерка и Билков крем за крака, крем Невен, крем Хвойна от 15 мл. Удобен комплект за път и първа помощ!

Картата за отстъпки ВИВАСАН също ще ви позволи свободен достъп до множество семинари, обучения и други мероприятия, организирани от  Вивасан.
Всеки един човек във Вивасан има своята собствена история. Някои са станали дистрибутори, надявайки се да подобрят своето здраве и живот. Други, да започнат свой бизнес, с който да имат повече време за семейството си и високи месечни доходи. Трети разочаровани от работодателите си, намират нова възможност да работят за самите себе си. А някои, за да съберат пари за нова кола или екзотично пътуване.

Каквито и да са вашите мечти, както и да искате да живеете, чрез Вивасан вие можете да ги постигнете. Независимо дали искате допълнителен доход или основна работа, средства за образованието на вашите деца или просто искате да осъществите своите мечти, Вивасан ви предлага уникален начин да постигнете вашите цели. Можете също така да предоставите номера от вашата карта на вашите приятели, които също могат да се възползват от отстъпки.
За близо две десетилетия, Вивасан е дала възможност на хора като вас да променят своя живот да спечелят значителен доход като работят това, което ги забавлява и удовлетворява.
Вивасан е нещо повече от обикновена работа, това е ново виждане за вашето бъдеще….път към вашата финансова и лична свобода.

Предимства:      
• Печеливш бизнес с минимална инвестиция
• Минимизиране на разходи за реклама и други разходи
• Огромна мрежа за продажби и получаване на процент от продажбите
• Минимален риск с неограничен доход
• Възможност за семеен бизнес и комбиниране с друга работа
• Личен растеж, постоянно увеличение на нови контакти

Представителите на Вивасан, от своя страна, предлагат на своите клиенти уникална ниво на услугата:     
• Лично посещение за  удобство във вашия дом или офис
• Безплатни индивидуални консултации за свойствата и приложението на продуктите
• Осигуряване на актуална информация за нови продукти