Спрей Мама Миа E 118

Спрей с дезинфектиращо и дезодориращо действие, създаден на основата на етерични масла. Облекчава състоянието при простудни заболявания, благотворно влияе на дихателната система. Премахва спазми и главоболие, способства за концентриране на вниманието, остранява преумората и стреса. Санира въздуха в помещенията и неутрализира неприятните миризми. 

Спреят  Мама Миа е уникално средство разработено на базата на евкалиптово масло. Бактерициден активен комплекс на растителна основа. Уникалните  компоненти на евкалипта  са особено важни за дихателните органи. Мама Миа действа благоприятно на бронхите, има очистващо и дезинфекциращо действие. Мама Миа се препоръчва особено на хора, принудени често или дълго да  стоят в задимени помещения /служители в офиси или обществени учреждения/, а също и за тези, които поради професията си са подложени на вредното въздействие на прах /пътни и строители работници/,  и които често имат дразнене на гърлото, пресъхване на лигавицата. В такива случаи Мама Миа е най-добрият помощник. Той прекрасно очиства въздуха, неутрализира тютюневия дим и другите нежелани миризми.

Етеричните масла  от мента, евкалипт и розмарин, влизащи в състава на Мама Миа, способстват за концентрация на вниманието, повишаване на работоспособността, намаляват умората при интелектуалци. Предотвратява кихане и хрема, причинени от цветен прашец. Облекчава спазмите и главоболието.

Мама Миа е прекрасно профилактично средство по време на епидемии от простудни заболявания и грип. Достатъчно е  2-3 пъти на ден да нанесете Мама Миа на дрехите и носната кърпа.

При алергици Мама Миа предотвратява кихане и хрема от полени. При пушачи намалява вредното влияние на никотина върху бронхите. Мама Миа не е аерозол,не съдържа озоно разрушаващи вещества.

Основни свойства:                                            Показания за употреба:

. антисептично, антивирусно                       . хрема

. профилактично                                              . алергия

. дезодориращо                                                . профилактика на грип

. противопростудно                                         . дезинфекция и очистване на въздуха

. противогрипно                                               . умора

. противоалергично                                         . намалена работоспособност

. очистващо и освежаващо                            . разсеяност

. фунгицидно, инсектицидно                         . бронхит при пушачи

Начини на приложение:

. хрема: напръскване  малко Мама Миа на носната кърпа и вдишване от време на време. При децата се пръска върху дрехата в областта на гърдите. При сенна хрема или запушен нос, преди сън се пръска Мама Миа на възглавницата и много бързо дишането става свободно.

. алергия: пръска се  Мама Миа в чаша гореща вода  и чашата се оставя през нощта в спалнята.

. профилактика на грип: периодично се вдишва от  носна кърпа напръскана с Мама Миа.

. дезинфекция но въздуха в помещение: пръска се  малко Мама Миа на пердетата. При отваряне на прозореца активните вещества се разпространяват в стаята и дезинфекцират въздуха. Същото може да се направи и ако помещението е силно задимено.

Внимание: Не пръскайте Мама Миа непосредствено в устната кухина и носа!

Състав: Етерични масла от  лимонен евкалипт, полска мента, розмарин, карамфил, планински бор, сребриста ела, камфор, ментол. 

Артикул: Е 118 / 100 мл.Спрей Мама Миа E 118

  • Модел: E118
  • Наличност: В наличност
  • 40.30 лв.
Dermatologically tested
GMP certified
Nickel tested
Not tested on animals
Parabens free
Swiss made