Миглиорин Лосион против косопад без спирт C54

ЛОСИОН против косопад и за укрепване на косата без спирт

Щадящ билков лосион-спрей, не съдържащ спирт, с растителни екстракти, кератин, витамини В5 и Н, микроелементи (желязо, цинк, мед, магнезий), разработен специално за суха коса и чувствителна, раздразнена кожа на главата. Лосионът спомага за снабдяване луковицата на косъма с кислород, съживяване и укрепване на косата. Препоръчва се против косопад, сърбеж на кожата на главата, за стимулиране растеж на нова коса. Важен компонент е маслосъдържащия екстракт от просо, с високо съдържание на силициева киселина, влизаща в състава на косата. Благодарение на растителния си произход и това, че тя е хелатов минерал, силициевата киселина лесно се абсорбира в косъма, осигурявайки процеса на реструктуризация и укрепване на косата.
Употреба: след измиване на главата се нанася равномерно с втриване в корените на косата с масажиране кожата на главата. Не се измива! Може да се използва ежедневно. Препоръчва се едновременно ползване с шампоан против косопад и средства за грижи за косата СаноТинт/Миглиорин.
Състав: екстракти от билки (просо, алтея, гръцки сминдух, широколистен живовляк, полски хвощ, салата-маруля, жълт кантарион, виргински хамамелис, артишок, германска лайка, корени от репей, глухарче, див кестен, див мак, теснолистна лавандула, кичеста роза, горски слез), калциев пантотенат, пантенол, хидролизиран кератин, хидролизиран копринен протеин, лимонена киселина,силикон,магнезий,мед,желязо,цинк,вода, хидроген, касторово масло.


Артикул: С 54      125 мл.


Миглиорин Лосион против косопад без спирт C54

  • Модел: C54
  • Наличност: В наличност
  • 51.00 лв.
Dermatologically tested
GMP certified
Nickel tested
Not tested on animals
Parabens free
Swiss made